ManCity ja Belgia koondis jäid ilma olulisest mängumehest

Kadi Parts
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kevin De Bruyne.
Kevin De Bruyne. Foto: SCANPIX

Manchester City jalgpallimeeskond sai täna halva uudise, kui selgus, et nad jäävad mõneks ajaks ilma Belgia koondislasest Kevin De Bruyne'ist.

City kohtus eile liigakarika poolfinaali kordusmängus Evertoniga ning sai kirja 3:1 võidu, üks värav kanti ka De Bruyne'i arvele. Kuigi Manchesteri meeskond pääses edasi liigakarika finaali, varjutas eilset võitu asjaolu, et Belgia koondislane vigastas oma paremat põlve.

«Kevin on kurb. Tema alatiseks unistuseks on mängida jalgpalli. Ta peab jääma eemale liigakarika finaalist ja Meistrite liiga mängudest, mis on olulised,» rääkis olukorrast belglase agent Patrick De Koster.

Esialgsete prognooside järgi peab De Bruyne jalgpalliväljakult eemale jääma kuueks nädalaks, aga agendi kinnitusel pole ka võimatu, et City mängumees peab vahele jätma ka sel suvel toimuva EMi.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles