Rockile kaotanud Cantu peatreener: alahindasime Tartu meeskonda

Kadi Parts
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tartu Ülikool/Rock.
Tartu Ülikool/Rock. Foto: Margus Ansu

Tartu Ülikool/Rocki korvpallimeeskond alistas eile FIBA Europe Cupil 76:71 Itaalia kõrgliigameeskonna Cantu ja omab veel võimalust vahegrupist edasi pääseda. Eile kaotuse teeninud Cantu peatreener Sergey Bazarevich tunnistas, et nad alahindasid Tartu meeskonda.

«Vabandan fännide ees selle halva mängu pärast,» rääkis Bazarevich FIBA Europe Cup kodulehele. «Sellise esituse taga on mitmed põhjused. Ilmselt alahindasime Tartu meeskonda, nad on hea tiim, kes on mitu aastat koos mänginud ja igal aastal suudavad nad mingil hetkel üllatada. Ilmselt olime meie ka pisut väsinud, sest meie pink pole nii pikk ja peame iga nädal kaks mängu,» nentis Cantu loots.

Rock vajab R-vahegrupist edasipääsuks järgmisel nädalal kodus vähemalt 19-punktilist võitu Krasnojarski Jenissei üle. Lisatingimus on see, et Cantu kaotaks kodusaalis alagrupi võidu kindlustanud Chalonile.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles