Dmitrijev hakkab otsima uut koduklubi

Madis Kalvet
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Aleksandr Dmitrijev (paremal).
Aleksandr Dmitrijev (paremal). Foto: SCANPIX

Eesti jalgpallikoondise poolkaitsjal Aleksandr Dmitrijevil lõppes selle hooajaga leping Norra klubiga Hönefoss ning uut kontrahti mehele ei pakuta.

Sel aastal Norra kõrgliigas pallinud Hönefoss jäi üleminekumängudes kahe matši kogutulemusega 1:8 alla Fredrikstadile ning seega pallib meeskond tuleval aastal aste madalamas sarjas

«Arvan, et kindlasti ei paku nad mulle uut lepingut ja ma ei jätka siin,» sõnas viimases kohtumises 90 minutit väljakul viibinud Dmitrijev. «Ma hakkan otsima midagi uut.»

Lõppenud hooajal Norra kõrgliigas mänginud Dmitrijev poleks samas ka ise huvitatad fjordidemaa tugevuselt teises sarjas pallimisest.

«Olen varasemalt kaks aastat seal mänginud ja nüüd kõrgliigas mängides tundsin, et vahe on ikka suur,» põhjendas poolkaitsja. «Klubi oleks mind juba eelmisel aastal vabaks lasknud, kui me poleks kõrgliigasse tõusnud.»

Samas tunnistas Dmitrijev, et seni ühtegi konkreetset pakkumist talle tehtud ei ole. «Praegu ei tea ma tuleviku kohta midagi. Kui mõni meeskond on minust huvitatud ja tahab mind näha, siis lähen nende juurde testimisele,» rääkis Dmitrijev, kes sooviks koondist aidata ka aasta lõpus toimuvates sõpruskohtumistes Hiina ja Katari vastu.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles