Pingipoiss Puri: rõõmustamiseks pole põhjust

Oliver Lomp
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Sander Puri
Sander Puri Foto: Toomas Huik

Mullu Kreeka klubisse Larsa AE siirdunud Eesti jalgpallikoondislane Sander Puri pole viimasel ajal meeskonna põhikoosseisu mahtunud.


«Rõõmustamiseks pole põhjust,» tunnistas Puri, kes pole veel murejutuga peatreeneri juurde läinud. «Konkurents on tihe. Ääre peale on valida seitse-kaheksa meest. Eks vaatan, kuidas asjad kulgevad.»

Üle-eelmisel aastal Brasiilia ja teiste kõvade koondiste vastu häid esitusi pakkunud Puri ei tea, kuidas olukord laheneb. Kuigi Larisa asub liigatabelis viimasel kohal, pole peatreener pingil istuvat eestlast enamasti usaldanud.

Et mitte veelgi halvemasse seisu langeda, kaalub Puri, et jätab vahele Eesti koondise Hiina – Araabia Ühendemiraatide turnee.

Järgmisena kohtub Puri klubi Kreeka liigas pühapäeval FC PAOKiga – see on ühtlasi esimene mäng uuel staadionil AEL F.C. Arena, mis vahetab välja vana Alkazari. Uus staadion mahutab 16 118 inimest.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles