Ferguson soovib tuua Saksamaa koondise esinumbri ManU väravasuule

Madis Kalvet
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eelmise MMi kaheksandikfinaalis vaatas Saksamaa väravavaht Manuel Neuer, kuidas Frank Lampardi löödud pall tema väravas käis, kuid kohtunikele jäi see märkamata. Tänu väravajoonetehnoloogia kasutuselevõtule ei tohi tulevikus selliseid asju enam ette tulla
Eelmise MMi kaheksandikfinaalis vaatas Saksamaa väravavaht Manuel Neuer, kuidas Frank Lampardi löödud pall tema väravas käis, kuid kohtunikele jäi see märkamata. Tänu väravajoonetehnoloogia kasutuselevõtule ei tohi tulevikus selliseid asju enam ette tulla Foto: SCANPIX

Manchester Unitedi jalgpalliklubi peatreener Alex Ferguson soovib meeskonna ridasid täiendada Saksamaa koondise ja Schalke väravavahi Manuel Neueriga.

Saksamaa koondise esinumber lahkub hooaja lõpus suure tõenäosusega Schalkest, kuid samas on võimalik ka tema varasem lahkumine. Neuer tegi oma meeskonna suunas tugevat kriitikat, kui viimases voorus jäädi 0:5 alla Kaiserslauternile, kirjutab Daily Mail.

Schalke on üldse sel hooajal väga tagsihoidlikult esinenud ning Saksamaa liigas hoitakse alles 15. kohta.

Lisaks ManU-le on 24-aastase väravavahi teenetest olnud huvitatud ka Müncheni Bayern, kuid siiski tundub, et ManU võib tõmmata siin pikema kõrre.

Kui Bayerni president Uli Höness ja esimees Karl-Heinz Rummenigge soovivad Neuerit näha oma klubis, siis Bayerni peatreener Louis van Gaal usub 22-aastase Thomas Krafti võimetesse ning ei soovi uut esinumbrit hankida.

Neueri leping Schalkega lõppeb 2012. aastal ning tema müügisummaks on 16 miljonit Inglise naela (umbes 300 miljonit Eesti krooni). Ferguson on valmis puuriluku eest selle summa välja käima, kuna praegune ManU esinumber Edwin van der Sar sai eelmisel kuul 40-aastaseks.

Ühe väravavahi on United hiljuti hankinud, kui klubiga liitus 3,5 miljoni Inglise naela (umbes 65 miljonit Eesti krooni) eest Enar Jäägeri meeskonnakaaslane Aalesundist Anders Lingegaard.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles