Endine NBA skoorikuningas: LeBron James ja Dwyane Wade on koos kohutavad

Madis Kalvet
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
LeBron James (vasakul) ja Dwyane Wade pole seni suutnud veel Miami Heati mängumasinat korralikult tööle vedada.
LeBron James (vasakul) ja Dwyane Wade pole seni suutnud veel Miami Heati mängumasinat korralikult tööle vedada. Foto: SCANPIX

Hooaegadel 2002/03 ja 2003/04 korvpalliliiga NBA suurimaks punkikütiks olnud Tracy McGrady arvates on Miami Heati tähtmängijad LeBron James ja Dwyane Wade koos väljakul olles kohutavad.

«Kui nad on koos väljakul, siis tegutsevad nad kohutavalt,» sõnas praegu Detroit Pistonsi ridadesse kuuluv McGrady New York Daily Newsile. «James ja D-Wade ei täienda üksteist. Nad on selleks liiga ühte tüüpi mängijad.»

31-aastane McGrady lisas, et Wade ja James ei sarnane Boston Celticsi duole Ray Allenile ja Paul Pierce’ile, kuna Heati mängumehed on mõlemad sellised, kes vajavad pidevalt palli.

«Seetõttu on neil ka punktide viskamisega probleeme. Nad ei leia lihtsalt rütmi, kuna üks neist saab korraga domineerida. Kui ühel on hea hoog, siis teisel seda ei ole,» selgitas McGrady.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles