Kriit jahmus, kui võimsaid numbreid nägi

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kalle Kriit.
Kalle Kriit. Foto: Evelyne Thirard

Eelmise nädala alguses Prantsusmaale jõudnud Cofidise jalgrattur Kalle Kriit ei uskunud oma silmi, kui ta pärast treeninguid SRM-seadmelt lühikese spurdi võimsuse numbreid vaatas.

«Tegin kahel treeningul lühikesi, 7-10-sekundilisi spurte. Kokku umbes 15 korda. Spurdi võimsuse numbrid olid kõvasti kasvanud võrreldes terve eelmise aastaga. Tekkis väike kahtlus, kas need tõele vastavad ning treener lubas mu SRMi selle nädala jooksul üle vaadata. Lühikese spurdi numbrid on suurimad just pärast puhkust ja kergeid treeninguid, kuid minu uued näitajad olid liiga head,» kirjutab Kriit oma blogis.

Sel nädalal koos Rein Taaramäega Cofidise Lõuna-Prantsusmaa laagris viibiv Kriit üüris endale kuni jõuludeni tillukese korteri Cagnes sur Meris, mis on Nice’ist 5 km ja rannast 100 m kaugusel.

«Olen valikuga väga rahul, sest kõik eluks vajalik on olemas. Pärast laagrit kavatsen midagi püsivamat otsida uueks aastaks,» lisas valitsev Eesti meister grupisõidus.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles