Läti koondislase värav kukutas Juventuse eurosarjast

Madis Kalvet
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Poznani Lechi mängumees Artjoms Rudnevs (vasakul) heitlemas Juventuse palluri Mohamed Sissokoga.
Poznani Lechi mängumees Artjoms Rudnevs (vasakul) heitlemas Juventuse palluri Mohamed Sissokoga. Foto: SCANPIX

Euroopa liiga alagrupiturniiril peeti eile viiendaid kohtumisi ning selgusid ka mitmed edasipääsejad.

Eile pudenes Euroopa liigast Itaalia suurklubi Juventus, kes viigistas võõral väljakul 1:1 poolakate Poznani Lechiga ning enam pole neil võimalik alagrupis kahe parema sekka jõuda.

Poolas toimunud kohtumises lõi Poznani poolel värava Läti koondislane Artjoms Rudnevs, Juventuse ridades oli täpne Vincenzo Iaquinta.

Viie vooru järel on Poznanil A-alagrupis teisena kaheksa punkti ning Juventusel kolmandana viis silma. Grupi liider on Manchester City 10 punktiga, viimati alistasid nad 3:0 Salzburgi.

Kuna esimene Juventuse ja Poznani vaheline kohtumine itaallaste koduväljakul lõppes 3:3, siis võõrsil löödud väravad annavad juba eelise Poznanile. Toonanses kohtumises lõi kõik kolm poolakate väravat teatavasti samuti Rudnevs.

Lisaks ManCity’le ja Lechile on B-alagrupist endale edasipääsu taganud Leverkuseni Bayer, C-alagrupis Lissaboni Sporting, G-alagrupis St. Peterburi Zenit, H-alagrupis Stuttgart ja Berni Young Boys ning I-alagrupis PSV Eindhoven ja Harkovi Metallist.

Täna on Euroopa liigas võistlustules Ragnar Klavani koduklubi AZ Alkmaar, kes kohtub kell 22.05 algavas kohtumises võõral väljakul FC Sheriffiga. Sergei Zenjovi tööandja Lvivi Karpatõ kohtub kell 20.00 võõrsil Dortmundi Borussiaga. Zenjov sel aastal vigastuse tõttu teatavasti rohkem ei mängi.

Eilsed tulemused:

A-alagrupp:

Lech – Juventus 1:1

Manchester City – Salzburg 3:0

B-alagrupp:

Madridi Atletico – Aris 2:3

Rosenborg – Leverkuseni Bayer 0:1

C-alagrupp:

AA Gent – Sofia Levski 1:0

Sportng – Lille 1:0

G-alagrupp: Spliti Hajduk – Ateena AEK 1:3

Zenit – Anderlecht 3:1

H-alagrupp:

Odense – Getafe 1:1

Bern – Stuttgart 4:2

I-alagrupp:

Harkovi Metallist – Debrecen 2:1

Sampdoria – PSV 1:2

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles