Tartu Suusaklubi alustab täiskasvanute suusatrennidega

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Suusatajad
Suusatajad Foto: Ülle Kübarsepp/Valgamaalane

Suusahooaeg läheneb ja sellega ka Tartu Maraton. Selleks, et suusatamisest kannatamise asemel rõõmu tunda, on teadagi vaja õiget suusatehnikat ning harjutamist.


Ja veelgi parem kui harjutamine on järjepidev ning toimub spetsialistide nõuandeid järgides. 7.detsembril 2010 jätkavad Tartu Suusaklubi treenerite juhendamisel treeninggrupid, mis on mõeldud nii algajatele kui ka juba edasijõudnud harrastajatele . Esimeseks eesmärgiks saab olema suuskadel püsimine, hiljem Tartu Maratoni läbimine. Loomulikud aitavad treenerid järjele ka teiste Tartu Nelikürituse alade ettevalmistumisel.

Treenerid:
• Allar Kivil - TÜ Kehakultuuriteaduskonna lektor, Tartu SK noorte treener, parim tulemus Tartu Maratonil 14.koht
• Kerstin Margus - 1986 Tartu Maratoni võitja,Tartu SK peatreener, olümpialase Karel Tammjärve treener
• Kristjan Külm – TÜ Kehakultuuriteaduskonna üliõpilane, parim tulemus Tartu Maratonil 72. koht, Tartu Suusaklubi õpilane ja liige

Treeningud hakkavad toimuma teisi-ja neljapäeviti kell 18.15.-19.30 Tähtvere Spordipargis.
Esimene kokkusaamine treeneritega teisipäeval 7.detsembril kell 18.15 Tartu Suusaklubi ruumides Eesti Maaülikooli Spordihoones.

Esmakordselt Tartu Maratonile registreerunutele, või neile, kes pole Tartu Maratonist osa võtnud viimasel 10 aastal, on esimesed kaks treeningkuud tasuta. Eripakkumine kehtib kuni 1. veebruarini 2011.
 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles