Dorbek: kõik tegid asju valesti, kõik eksisid

Madis Kalvet
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Gert Dorbek
Gert Dorbek Foto: SCANPIX

BC Kalev/Cramo pidi korvpalli Ühisliigas vastu võtma neljanda kaotuse, kui koduväljakul jäädi 67:72 alla Ukraina klubile Mariupoli Azovmašile.

«Tahe oli alguses kõigil olemas, kuid kõik tegid asju valesti. Kõik eksisid, eks see oli peas kinni,» rääkis kalevlaste kasuks 15 punkti visanud Gert Dorbek, kelle sõnul oli otsustava tähtsusega kehv kohtumise algus. «Kõik oli kinni mängu alguses, kus meil asjad ei õnnestunud ning sinna läks ka enesekindlus. See, et viskasime esimesel poolajal kaugviskeid 14st 0 on täesti ajuvaba.»

Vaatamata kehvale algusele püsisid kalevlased lõpuni konkurentsis ja mängu saatus otsustati viimasel minutil.

«Saime nad lõpuks uuesti kätte, kuid lõpp on alati paras loto. Sel hooajal pole me lõppe väga hästi mänginud,» rääkis Dorbek.

Kui praeguseks on Kalev/Cramo saanud Ühisliigas neli kaotust, siis kolm allajäämist on tulnud just viimastel minutitel. Vaid kohtumises Kaunase Žalgirisega tuli tunnistada vastaste kindlat paremust.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles