Halvad uudised: Eesti naiskond sõidab Fed Cupile ilma Kaia Kanepita

Kristjan Jaak Kangur
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kaia Kanepi.
Kaia Kanepi. Foto: Sander Ilvest

Eesti tennisenaiskond mängib veebruari alguses Fed Cupi mänge Euroopa-Aafrika tsooni esimeses grupis, kuid täna sai teatavaks kurb asjaolu, et võistlustel ei tee kaasa Eesti naiste teine reket Kaia Kanepi.

Naiste edetabelis 142. kohta hoidev Kanepi loobus Fed Cupist haiguse ehk kõhuviiruse tõttu, mis kimbutas teda juba varem ja sundis ka Austraalia lahtistest loobuma. «Ta proovis vahepeal mängida ja enesetunne oli okei, aga sellel nädalal tundis taas nõrkust, konsulteeris seejärel arstidega ja otsustas kahjuks loobuda,» selgitas olukorda naiskonna kapten Märten Tamla.

Tänases trennis Kanepi seetõttu kaasa ei teinud, kuid lisaks puudus tänaselt pressikonveretsilt ka naiskonna nimekirja kuuluv Valeria Gorlatš, kes Tamla sõnul tundis samuti end tõbisena ja jäi seetõttu koju. Naiskonna kapten selgitas, et Kanepi puudumise tõttu on nad turniiri eesmärgid ümber hinnanud. «Otsustasime võtta riski ja sõita ikkagi kolmekesi. Seoses sellega vaatasime oma eesmärgid üle ja nüüd on meie eesmärgiks püsima jääda,» teatas Tamla.

Iisraelis 3.-6. veebruarini toimuvale Fed Cupile sõidavad lisaks Gorlatšile veel Eesti esireket Anett Kontaveit ning Maileen Nuudi. Eesti kuulub turniiril C-alagruppi koos Horvaatia, Türgi ja Iisraeliga.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles