Eesti meistriteks suusasprindis tulid Raido Ränkel ja Seila Peek

Kaarel Täll
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Nädalavahetusel selguvad Põlvamaal Mammaste Tervisespordikeskuses  murdmaasuusatamise Eesti meistrid vabatehnikasprindis ja eraldistardiga klassikasõitudes.

Eesti 2016. aasta sprindimeistrid selgusid täna - naiste arvestuses tuli meistriks Seila Peek, meeste arvestuses Raido Ränkel ja meesjuunioride arvestuses Kaarel Kasper Kõrge.

Ülekanne oli nähtav Postimehe otsepildi vahendusel ning on järelvaadatav.

Naiste esikolmik: Seila Peek, Mariel Merlii Pulles, Johanna Treier

Meeste esikolmik: Raido Ränkel, Peeter Kümmel, Phillip Bellingham

Mees juunioride esikolmik: Kaarel Kasper Kõrge, Stepan Terentjev, Kaarel Karri

Meeste finaali koosseis: Marko Kilp, Modestas Vaiciulius, Phillip Bellingham, Raido Ränkel, Peeter Kümmel, Kein Einaste

Naiste finaali koosseis: Seila Peek, Mariel Merlii Pulles, Johanna Treier, Piret Pärnik, Kati Tammjärv, Anette Veerpalu

Naiste poolfinaalid: Seila Peek, Mariel Merlii Pulles, Teiloora Ojaste, Johanna Treier, Doris Kudre, Anette Kasemets, Kati Tammjärv, Hanna Britt Laursoo, Anette Veerpalu, Piret Pärnik, Marimal Tilk.

Meeste poolfinaalid: Marko Kilp, Johan Talihärm, Modestas Vaiciulius, Roland Lessing, Phillip Bellingham, Mart Kevin Põlluste, Kein Einaste, Raido Ränkel, Callum Watson, Andreas Veerpalu, Siim Sellis, Peeter Kümmel.

Pühapäeval 31. jaanuril jagatake meistritiitlid naiste 10 km ja meeste 15 km eraldistardiga klassikatehnikadistantsidel. Jätkuv vihmasadu ja sulailmad ei lubanud korraldajatel võistlust Vooremäel läbi viia ja nii selguvad klassikadistantside Eesti meistrid samuti Mammastes. Kell 10 algab naiste 10 km ja kell 11 meeste 15 km distants.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles