Kolm Eesti noormeest jõudsid MMil jälitussõitu

Kaarel Täll
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Laskesuusatamine
Laskesuusatamine Foto: SCANPIX

Tänasele noorte ja juunioride MMi päevale pani punkti noormeeste 7,5 km pikkune sprindidistants, mille võidu ja ühtlasi ka maailmameistri tiitli vormistas enda nimele Igor Malinovski.

Tiirudes eksis venelane vaid korra (1+0) ning võiduajana läks kirja 20.32,9. Hõbemedali võitis tiirudest puhaste paberitega väljunud norralane Endre Strömsheimile, kaotust võitjale 26,3 sekundit. Pronksmedal aga taas Venemaale, ajaga 21.00,3 sai kolmanda koha Vjatšeslav Maleev.

Eesti noormeestest edenesid ülehomsesse jälitussõitu Hannes Moor, Robert Heldna ja Mart Všivtsev. Moor eksis tiirudes kahel korral ja (2+0) lõpetas ajaga 23.46,4 ning sai kirja päeva 34. aja. Heldnale aga maksid täna möödalasud karmilt kätte, neli eksimust esimeses tiirus tõid täna 45. koha (4+0). Mart Všivtsev lõpetas 49. kohal (1+1). Mihkel Unt sai kirja 77. tulemuse (4+2).

Neidude ja noormeeste jälitussõidud on kavas 31. jaanuaril. Homme, 30. jaanuaril toimuvad juunioride vanuseklassi sprindisõidud.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles