Postimees X-mängudel: kas ilmataat rikkus lõplikult Kelly Sildaru X-mängude debüüdi?

Madis Kalvet
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kelly Sildaru eilses trennis.
Kelly Sildaru eilses trennis. Foto: Madis Kalvet

X-mängude võistluspaigas on kahel eelneval päeval olnud ilus ja päikesepaisteline ilm ning eestlaste rõõmuks muutus seeläbi ka pargisõidu rada kiiremaks. Kiirem rada on sobilik Kelly Sildarule, kuna just niimoodi on üldse võimalik sisse saada vajalik hoog hüpetel trikkide tegemiseks. Täna öösel said eestlanna lootused aga tagasilöögi, kuna öösel sadas võistluspaigas lund.

Öösel tuli võistluspaigas maha paar sentimeetrit lund ja see vähendab kindlasti pargisõitjate sõidukiirust. Seega on vaja, et eestlastele abikäe ulatanud šveitslased suudavad Sildarule valmis meisterdada väga libedad suusad, et värskel lumel hea libisemine leida.

Kolm tundi enne naiste pargisõidu algust asusid pargisõidu rajal sooja tegema naislumelaudurid, kes alustavad enda finaaliga Eesti aja järgi kell 19.00. Seega tuleb loota, et lumelaudurid suudavad enne naisvigursuusatajate pargisõidu finaali värske lume võimalikult kõvasti kinni trampida.

Esialgu ennustati võistluspaika lumesadu laupäevaks, kuid nüüd jõudis lumesadu siiski ühe päeva võrra varem kohale.

Naiste pargisõidu finaal algab Aspenis Eesti aja järgi kell 21.30.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles