Barcelona ja Laboral Kutxa selgitasid põnevusmängus võitja alles lisaajal

Kadi Parts
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Barcelona ja Laboral Kutxa põnevusmäng.
Barcelona ja Laboral Kutxa põnevusmäng. Foto: SCANPIX

Korvpalli Euroliigas peeti täna viis kohtumist.

Õhtu põnevusmänguks kujunenud kohtumises võõrustas Barcelona Laboral Kutxa meeskonda. Kuigi avaveerandi järel oli Barca juhtimas 15:13, siis enne neljandat veerandaega leiti end 44:51 kaotusseisust. Vaikselt, aga kindlalt hakati siiski kaotusest välja ronima ja 1.06 enne normaalaja lõppu oldi omakorda 68:67 juhtimas. Põnevust jagus kohtumise normaalaja lõpuni, sest 20 sekundit enne lõppu oli Barca juhtimas 70:67, ent 11 sekundit enne lõpuvile kõlamist tõi Darius Adamsi kolmepunktivise tabloole 70:70 viigiseisu. Barcelonal oli veel võimalus mäng enda kasuks kallutada, kuid Aleksandar Vezenikov pani viimasel sekundil kaugviske mööda ja nii läks mäng lisaajale.

Kui viieminutilisest lisaajast oli mängitud pool, oli Laboral saanud juhtima 76:72. Taas suutis Barcelona aga väikese vahe tagasi mängida ja 10 sekundit enne lõppu oli Vezenikov seekord täpne ja vähendas Barca kaotuse seisule 78:79. Pärast time-outi tegi Barcelona kiire vea ning Ioannis Bourousis sai minna vabaviskejoonele, kust ta tõi Laboralile juurde kaks silma. 78:81 kaotusseisul võttis Barcelona aja maha ning järelejäänud üheksa sekundi jooksul mängiti kaugviskele Pau Ribas, kes aga eksis - nii sai Laborali meeskond võõrsil kirja 81:78 võidu. Laborali parimana viskas 24 silma Bourousis, Barca suurimaks skoorijaks oli 21 punktiga Alex Abrines.

Istanbuli Anadolu Efes võitis omakorda seisuga 85:75 Malaga Unicajat. Võitjate parimana viskas 22 punkti Jayson Granger, Malaga poolt vastasid 16 silmaga Richard Hendrix ning Mindaugas Kuzminskas.

Belgradi Crvena Zvezda Telekom alistas täna 80:66 Krasnodari Lokomotivi. 24 punkti jäi Belgradi meeskonnas Quincy Milleri arvele, Lokomotivi suurimaks skoorijaks oli 22 punktiga Anthony Randolph.

Ateena Panathinaikos oli täna vastamisi Istanbuli Darussafaka Dogusega ning Kreeka klubi võitis skooriga 82:79. Panathinaikose suurimaks korvikütiks oli 17 punktiga Miroslav Raduljica, külaliste poolt panustas 26 silmaga Jamon Gordon.

Õhtu esimeses mängus kaotas Kaunase Žalgiris 80:111 Himkile.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles