Saksamaad sohitegemises süüdistanud Norra võttis protesti tagasi

Kadi Parts
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Norra-Saksamaa kohtumine.
Norra-Saksamaa kohtumine. Foto: SCANPIX

Norra käsipalliliit teatas täna, et nad võtavad tagasi protesti, mille järgi süüdistasid Saksamaad EMi eilse poolfinaali lõpus ühe lisamängija kasutamises.

Norra ning Saksamaa viigistasid eile normaalajal 27:27 ja lisaaja järel jõudis seisuga 34:33 finaali Saksamaa. Kuna Norra käsipalliliit leidis, et sakslased kasutasid viimasel rünnakul väljakul üht meest rohkem - st ühel väljakumängijal oli seljas väravavahi värk, mis tähendab, et väravavaht oleks pidanud olema pingil, kuid norralaste väitel ei olnud - , esitasid nad eile hilisõhtul protesti.

Täna võttis Norra aga kaebuse tagasi. Oma selgituses põhjendati, et videokordustest on selgelt näha, kuidas Saksamaa reegleid rikub, kuid mingil põhjusel ei näinud seda ükski kohtunik. «Norra Käsipalliliit austab ausa mängu reegleid ja leiab, et mängude saatused peaksid selguma väljakul,» anti pressiteates mõista, et tagantjärele enam õigust otsima ei minda.

Pronksimatšis kohtub Norra Horvaatiaga, EMi võidu eest mängivad Saksamaa ning Hispaania.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles