Rapla alistas punktirohkes mängus Valga, Aleksejevs virutas Paasojale rusikaga

Kristjan Jaak Kangur
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Alexela KML: BC Valga-Valka vs Avis Rapla.
Alexela KML: BC Valga-Valka vs Avis Rapla. Foto: Rein Säinas/Valgamaalane

Korvpalli Eesti meistriliigas alistas Rapla Avis kodusaalis 99:93 Valga/Valka Maks&Mooritsa. Võitjate poolel oli 27 punkti ja üheksa korvisööduga üleplatsimees Devin Brooks.

Sven Kaldre lisas 19 ja William Artino 17 punkti, Rapla meeskond tabas 28 kaugviskest koguni 16. Valga parim oli 22 punktiga Martins Berkis, Kristaps Kanbergs lisas 20 punkti. Nii Valmo Kriisa kui ka Viljar Veski arvele kanti 12 punkti. Inetu hetk leidis aset mängu kolmandal veerandajal, kui piirilinna klubi mängija Jurijs Aleksejevs kostitas Rapla mängumeest Martin Paasojat rusikahoobiga ja saadeti väljakult minema.

Pärnu Sadam oli Audentes/Noortekoondisest parem 76:57, võites juba avapoolaja 20 punktiga. Paulius Petrulevicius viskas 12 punkti, võttis 9 lauapalli ja andis kuus korvisöötu, 12 punkti jäi ka Joonas Järveläineni arvele. Audentese poolel tõi Kregor Hermet 17 ja Siim-Markus Post 15 punkti.

Liigatabelis on Rapla Kalev/Cramo ja TÜ Rocki järel 10 võidu ja 7 kaotusega kolmandal kohal. Pärnu on kogunud 6 võitu ja 11 kaotust, mis annab kuuenda koha. Eelviimasel kohal olev Valga on saanud 6 võidu kõrvale 14 kaotust, viimasena jätkav Audentes/Noortekoondis on kaotanud kõik 18 seni peetud mängu.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles