Sten-Timmu Sokk võidust Rocki üle: tulevikku mõjutab see mäng vähe

Ats Kuldkepp
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kalev/Cramo - TÜ/Rock
Kalev/Cramo - TÜ/Rock Foto: Tairo Lutter

Eesti meeste korvpalli meistriliigas sai Kalev/Cramo kodusaalis kaheksa punktiga 83:75 jagu Tartu Ülikool/Rockist. Kalevlaste mängujuht Sten-Timmu Sokk võidust ülemäära suurde ekstaasi ei sattunud.

«Saame rahule jääda, aga teisest küljest vaadates mõjutab see võit edaspidise mõttes vähe. Neil oli paar meest vigastatud ja meil ei mänginud uus tsenter (Shawn King - toim). Ka uus tagamängija (Morris Curry) pole veel täielikult tiimi sulandunud, aga paari nädala jooksul peaks selles osas ka kõik korda saama,» rääkis Sokk pressikonverentsil.

Täna jagus nii Sokule kui Curryle mängujuhi positsioonil võrdselt 20 minutit mänguaega, aga viimatises Ühisliiga matšis Astana vastu eelistas Kalev/Cramo peatreener Alar Varrak selgelt Curryt. «Olen sellel meelel, et alati on parem, kui on hea võistkond, kus on konkurents. Meil oli teravat meest vaja ja usun, et saame hakkama,» ei näinud Sokk mänguaja kõikumises traagikat.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles