Rockile 28 punkti toonud Harper: peame kõigest hoolimata lõpuni võitlema

Ats Kuldkepp
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Brian Harper.
Brian Harper. Foto: Tairo Lutter

Eesti meeste korvpalli meistriliigas sai Kalev/Cramo kodusaalis kaheksa punktiga 83:75 jagu Tartu Ülikool/Rockist. Rocki poolelt oli täna silmapaistvaim mängija ameeriklane Brian Harper, kes tõi Tartu kasuks 28 punkti, sellest 20 esimesel poolajal.

«Võitlesime lõpuni, aga vahel juhtub, et otsustavatel hetkedel visked ei taba ja võidetav mäng läheb vastasele. Aga olen õnnelik, et tulime kõvasti võitlema, sest me pole praegu täiskoosseius,» rääkis Harper pressikonverentsil.

Rockil seisab teisipäeval ees euromäng Krasnojarski Jenisseiga, kus enam kui 19-punktilise võidu korral säilib šanss vahegrupist edasi pääseda. «Teame, et teisipäeval ootab meid ees suur ja tähtis mäng. Proovime olude kiuste anda endast kõik ja võita võimalikult suurelt,» ütles Harper, kes naasis ka ise hiljuti lühikeselt vigastuspausilt.

Teisipäeval jäävad Rocki poolelt kindlasti eemale Tanel Kurbas ja Marek Doronin, küsimärgid on ka Timo Eichfussi ja täna palavikuga platsile jooksnud Karolis Petrukonise osas.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles