Tõnis Sildaru: Kelly rahulolematus üllatas kaasvõistlejaid

Madis Kalvet
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tõnis Sildaru.
Tõnis Sildaru. Foto: Madis Kalvet

Aspenis X-mängudel pargisõidus võidutsenud Kelly Sildarule tõi võidu suurepärane sooritus esimesel laskumisel. Samas tunnistas Sildaru pärast seda esitust, et täiesti rahule ta sellega ei jäänud ja saaks ka paremini. Eestlanna treenerist isa Tõnis Sildaru tunnistas päev pärast võistlust, et mäe tipus olles ta ise sõite ei näinud, kuid stardipaika jõudsid samuti kommentaarid, kus Kelly Sildaru märkis, et ta enda sõiduga rahule ei jäänud. 

«Kõik, kes seal hetkel üleval istusid ja telekast sõitu vaatasid, siis nemad imestasid küll, et kuidas ei saa selle esitusega rahul olla,» muigas Tõnis Sildaru, et tütre ambitsioonikus üllatas ka konkurente.

Tütre esituse kõrval leidis Tõnis Sildaru kiidusõnu ka teise koha saavutanud Tiril Sjåstad Christianseni suunas. Kui norralannat võib pidada praegu Kelly Sildaru kõige tugevamaks konkurendiks, siis väga heal tasemel noori on samuti peale tulemas.

«USAs ja Kanadas on paar 11-13-aastast, kes on silma hakanud. Prantsusmaal on üks Kellyst kolm kuud vanem tüdruk, kes on väga andekas. Praegu jääb tal veel stiilist puudu,» vaatas ta tulevaste konkurentide suunas. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles