Kalev lihvib koostööd, Rock mõtleb eurosarjale

Ats Kuldkepp
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Rolands Freimanis (keskel) oli Rocki vastu Kalev/Cramo silmapaistvaim mängija. Tema meeskonnakaaslane Erik Keedus (vasakul) ja Rocki tugitala Janar Talts jäid tagasihoidlikumaks.
Rolands Freimanis (keskel) oli Rocki vastu Kalev/Cramo silmapaistvaim mängija. Tema meeskonnakaaslane Erik Keedus (vasakul) ja Rocki tugitala Janar Talts jäid tagasihoidlikumaks. Foto: Tairo Lutter

Kalev/Cramo oli Eesti parimate korvpalliklubide heitluses Tartu Ülikool/Rockist sel hooajal juba kolmandat korda üle. Ometi ei saanud ka laupäeval meeskondade omavahelistest jõujoontest veel täpselt aimu – kumbki polnud täiskoosseisus. Pealegi polnud Tallinnas toimunud matši võitmine elu ja surma küsimus, nii Kalev kui ka Rock on viimasel ajal energiat kulutanud mujale.

Et Rock säilitas kolmapäeval Itaalias sealse Cantu üle saadud üllatusvõiduga FIBA eurosarjas väikese edasipääsulootuse, valmistuvad tartlased homseks R-vahegrupi viimase vooru matšiks Krasnojarski Jenisseiga erilise hoolega. Seepärast polnud Rocki peatreener Gert Kullamäe hoolimata logisevast kaitsemängust hoolealuste esituse pärast kuigi pahane.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles