Sildaru vanaema: Kelly tants nakatas meid kohe, emotsioonid läksid lakke

Kadi Parts
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kelly Sildaru X-mängude rajal.
Kelly Sildaru X-mängude rajal. Foto: Kelly Sildaru/Facebook

Reedel Aspenis toimunud X-mängude naiste pargisõidus esimese koha võitnud Kelly Sildaru vanaema Aidi Sildaru sõnas, et lapselapsele kaasaelamiseks peab olema väga tugev tervis ja iga vanavanem igatseks endale sellist tublit tüdrukut.

Sildaru võitis reedel Aspenis X-Mängud ja Aidi Sildaru jälgis seda võistlust koos Kelly emaga. Võistluseelne olukord tegi veidi ärevaks, sest lumeolud Kellyt ei soosinud ja ei võinud aimata, kuidas tal võistlus täpselt välja tuleb, kirjutas ERR Sport.

«Aga kui nägime, kuidas tal esimesed rail'id välja tulid ja esimene hüpe tuli ja teine tuli ja kolmas tuli ja kui ta parema käe veel üles tõstis, siis ütlesime, et esimese kuue hulka tuleme kindlalt,» meenutas Sildaru vanaema intervjuus Vikerraadiole. «Aga kui me nägime, et punktisumma oli nii suur, siis see Kelly tants nakatas meid kohe. Need emotsioonid läksid täitsa lakke!»

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles