Naiste Liigade jaanuarikuu parimaks mängijaks valiti Heleene Hollas

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Heleene Hollas
Heleene Hollas Foto: volley.ee

Naiste Liigade jaanuarikuu parimaks mängijaks nimetati Famila/Võru Võrkpalliklubi Heleene Hollas, kes aitas koduklubil võita viiest Balti liiga mängust kolm, millega hoiti elus unistus veerandfinaalist. Lisaks võitis Võru naiskond naiste Meistriliigas 3:1 resultaadiga Audentese SG/Noortekoondise. 

Jaanuarikuu parim mängija kogus viies Balti liiga kohtumises 80 punkti, mis jäi üheksa punktiga alla vaid Daugavpilsi miLATssi naiskonna Anastasija Kravcenokale. Paremuselt kolmas tulemus oli juba kolme silma võrra väiksem. Hollase efektiivsuseks kujunes 80 punkti juures +60, mis oli selgelt liiga parim resultaat, sest ülejäänud mängijad jäid maha juba 13 ja enama punktiga. 14 blokipunkti kogunud eestlanna oli nimetatud näitajaga Balti liiga kolmas sulustaja.  Rünnakuid realiseeris jaanuarikuu parim mängija 47%-liselt, kirjutas Volley.ee.

Jaanuaris pidas Võru esindus ka ühe Eesti Meistriliiga vastasseisu, milles võõrsil mängiti 3:1 (-15, 24, 13, 18) resultaadiga üle Audentese SG/Noortekoondis. 20 (+18) punkti kogunud Hollas oli nimetatud näitajatega mängu parim. 

Oktoobris valiti parimaks mängijaks Kohila Võrkpalliklubi sidemängija Julija Mõnnakmäe, novembris Tallinna Ülkooli nurgaründaja Raili Kont-Kontson ja detsembris Kohila Võrkpalliklubi nurgaründaja Kateryna Dudnikova.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles