Niigi rahas supelnud Guardiolat ootavad Manchester Citys veelgi suuremad summad

Ats Kuldkepp
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pep Guardiola
Pep Guardiola Foto: SCANPIX

Manchester City jalgpalliklubi kinnitas täna ametlikult, et alates uuest hooajast asub klubi peatreeneritoolile seni Müncheni Bayernit juhendanud Josep Guardiola.

Briti leht The Times kirjutab, et Manuel Pellegrinit asendava Guardiola aastapalk hakkab olema 20,1 miljonit eurot. Leping sõlmiti kolmeks aastaks ja seega teenib Guardiola Manchesteris üle 60 miljoni euro. Guardiola oli ka seni maailma tasustatuim vutitreener, saades Timesi andmetel Bayernilt aastas 17,1 miljonit eurot.

2015. aasta detsembri seisuga oli enim teenivate juhendajate edetabelis teine Londoni Chelseat tüürinud Jose Mourinho (13,6 mln), aga tema lasti õige pea lahti. Londoni Arsenali pikaaegne loots Arsene Wenger kasseerib aastas sisse 11 miljonit eurot ja Manchester Unitedi peatreener Louis van Gaal 9,7 miljonit. Hooaja lõppedes Cityst lahkuva Pellegrini teenistus oli väidetavalt 5,6 miljonit eurot aastas.
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles