Hamiltoni MM-tiitlini aidanud treener aitab Korjust

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kevin Korjus
Kevin Korjus Foto: renault-sport.com

Eesti Autospordiliidu poolt parimaks vormelsõitjaks ja individuaalsportlaseks valitud Kevin Korjus, kes võitis lõppenud hooajal Renault Eurocup 2.0 sarja, läheb järgmisel hooajal sõitma tõenäoliselt vormel Renault 3.5 maailmasarja tugeva Tech 1 tiimiga.

«Praegu tundub jah, tõenäoliselt lähen Tech 1 tiimiga, mis eelmisel aastal võitis konstruktorite karika. See tundub igati õige otsus, saab vähemalt harjutada ja anda endast parim,» märkis Korjus ETV spordiuudistele.

Treeninglaagris Šveitsis käinud Korjusel on abiks sama treener, kes aitas 2009. aasta maailmameistrit Lewis Hamiltoni 2006-2009 aastal.

«Põhimõtteliselt tehakse nii jõutrenni kui vastupidavust, kuid põhirõhk pannakse sellele, et muskel liiga suureks ei kasvaks, sest siis tuleb massi juurde ja ei pea tervet sõitu vastu,» kirjeldas Korjus. «Treeningul tegime niimoodi kaelatrenni, et mängisime PlayStationit ja siis treener lükkas sinnapoole, kuhu jõud mõjub, hästi tugevasti kaela. Sa pidid hästi tugevasti vastu hoidma.

Viis ringi jaksad sõita ja siis on kael väga läbi juba. Ta pani meile väga hea tambi peale.»

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles