Tevez soovib Cityst lahkuda

Oliver Lomp
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Carlos Tevez (paremal) heitlemas Lucas Leivaga.
Carlos Tevez (paremal) heitlemas Lucas Leivaga. Foto: SCANPIX

 

Manchester City kodulehekülg teatab, et nende argentiinlasest ründaja Carlos Tevez on avaldanud soovi klubist lahkuda.

Väidetavalt igatsevat ta oma kodumaal elava perekonna järele ning pole siiani Citys kohaneda suutnud, hoolimata sellest, et sõlmis aastal 2009 viieaastase lepingu, mis kehtib veel kolm ja pool aastat. Lisaks sellele mängis mees aastatel 2006-2007 West Ham Unitedi ridades ning 2007-2009 Manchester Unitedis, kirjutab Soccernet.ee.

Klubi aga ei taha mehe soovidega arvestada ning teda minema lasta. Kindlasti ei kavatseta teda müüa. Üheks probleemide põhjuseks arvatakse olevat ka mehe halb läbisaamine peatreeneriga.

Tevez mängis City eest viimati 4. detsembril kohtumises Boltoni vastu, pärast seda lendas Argentiinasse perekonna juurde, kus hetkelgi viibib. Tema arvel on sel hooajal 15 kohtumises löödud 10 väravat.

Siiski keskendutakse klubis mängudele ning hooaja edukale jätkumisele, kuid uksed ei jää suletuks ka Tevezile, keda tagasi oodatakse.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles