Eesti koondise kaitsja liitub korduvalt Meistrite liiga alagrupiturniiril osalenud klubi treeningutega

Kaarel Täll
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Artur Pikk (nr 3)
Artur Pikk (nr 3) Foto: Jaanus Lensment

FC Levadia ja Eesti jalgpallikoondise 22-aastane vasakkaitsja Artur Pikk lendab täna Türki ning liitub seal Valgevene meisterklubi Borissovi Bate treeninglaagriga.

Pikk osaleb Bate treeningutel ja hooajaeelsetes kontrollmängudes kuni järgmise esmaspäevani. Neljapäeval kohtub Bate Belekis Tbilisi Dinamoga.

Borissov on 12-kordne Valgevene meister ja 3-kordne karikavõitja, seejuures valitseb klubi kodust liigat juba kümme aastat järjest. Sügisel mängis Bate viiendat korda UEFA Meistrite Liiga alagrupiturniiril, lisaks on kahel korral jõutud UEFA Euroopa Liiga alagrupiturniirile.

Tartust pärit Artur Pikk on FC Levadia oma kasvandik (KTM) ning mängib klubi esindusmeeskonnas alates 2012. aasta juulist, aidates klubil võita kaks Eesti meistritiitlit, ühe karika ning kaks superkarikat.

Eesti rahvuskoondises on Pikal hetkeseisuga kirjas 11 ametlikku maavõistlust ja 1 värav. Viimati osales ta 6. jaanuaril Abu Dhabis toimunud maavõistlusel Rootsi vastu.

Pikk kogus rahvusvahelist tuntust 2014. aasta sügisel kui ilmus pärast Tallinnas peetud EMi valikmängu Inglismaaga A.Le Coq Arenal ajakirjanike ette kaitseväe vormis ning siirdus seejärel kasarmusse ajateenistust jätkama.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles