Guardiola ostunimekiri: Messi, Pogba, Neymar ja teised

Kaarel Täll
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Lionel Messi ja Pep Guardiola
Lionel Messi ja Pep Guardiola Foto: SCANPIX

Manchester City jalgpalliklubi peatreeneriks asub suvel Pep Guardiola ning väidetavalt saab katalaan kasutada ülisuurt rahapatakat, et uusi mängijaid palgata. Briti väljaannetes on spekulatsioonid täies hoos ning muuhulgas tehakse juttu ka võimalikust Lionel Messi ostmisest.

Messi ja City pani koheselt paari mainekas väljaanne The Telegraph. Ajalehe sõnul pole Argentina koondislase siirdumine Inglismaale võimatu. Samal ajal on Guardiola pannud silma peale ka teisele Barcelona staarile Neymarile. Lisaks meenutab Telegraph, et eelmisel aastal suhtles City Paul Pogba agendi Mino Raiolaga. Võimalik, et suvel võtab Guardiola taas Juventuse poolkaitsja esindajaga ühendust.

The Guardiani andmetel saab Guardiola enda käsutusse 150 miljonit naela, mille eest püütakse värvata Thiago Alcantarat (Münchebi Bayern), Marcelot (Madridi Real), John Stonesi (Everton) ja Philippe Coutinhot (Liverpool). Lisaks on ka Guardiani nimekirjas Pogba.

The Mail spekuleerib samuti Pogba ja Stonesi nimedega. Esimese eest käiakse nende andmetel välja 80 miljonit naela, teise eest 50 miljonit.

The Sun arvab omakorda, et Guardiola ja City suurimaks sihtmärgiks saab poolakast ründaja Robert Lewandowski, kelle eest makstakse Müncheni Bayernile 75 miljonit naela.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles