TLÜ/Kalev viskas Rakveres üle saja punkti

Kaarel Täll
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Korvpalli Eesti meistriliigas kaotas Rakvere Tarvas kodusaalis 81:103 TLÜ/Kalevile. Võimsa viskekontserti korraldanud kalevlased olid eriti head teisel ja neljandal veerandil, kui vastaseid kostitati mõlemal juhul 33 punktiga.

Mängu alustas paremini Tarvas, kes võitis avaveerandi 21:14. Järgmise kümne minutiga keeras Kalev aga seisu pea peale ja poolajapausile mindi juba kindlas edusseisus. Võitjate parimana viskas Johnny Berhanemeskel 29 punkti. Milka Dominykas lisas 20 punkti ja 11 lauapalli. Parimate eestlastena tõid Janis Vahter ja Kaido Saks Kalevi kasuks vastavalt 15 ja 14 punkti. Tarva parim oli täna 17 punkti visanud Roberts Stumbris. Mario Paiste lisas 16 ja Brandon Goode 15 punkti.

Audentes kaotas kodusaalis 70:83 TTÜle. Võitjate poolelt tegid enim skoori Kiur Akenpärg ja Rait-Riivo Laane, kes kogusid vastavalt 22 ja 18 punkti. Audentese noortest säras 23 punkti ja 6 lauapalli kogunud Kregor Hermet. Siim-Markus Post lisas 18 punkti.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles