Poksilegend kavatseb suurtest riskidest hoolimata ringi naasta

Madis Kalvet
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Frank Bruno (vasakul) heitlemas Mike Tysoniga.
Frank Bruno (vasakul) heitlemas Mike Tysoniga. Foto: SCANPIX

54-aastane Suurbritannia poksilegend Frank Bruno andis teada, et ta sooviks ringi naasta. Endine üliraskekaalu maailmameister pidas enda viimase profimatši 1996. aastal, kui ta jäi tehnilise nokaudiga alla Mike Tysonile.

Samas ei ole Bruno tervislik seisund enam kiita, 2003. aastal tuvastati tal bipolaarne häire. Lisaks on ta võidelnud kroonilise depressiooniga ja stressiga. Lisaks on ta tunnistanud regulaarset kokaiini tarvitamist ning seetõttu on ta käinud ka võõrutusravil ja viibinud haiglaravil, kirjutab Sportsmail.

Kõigele vaatamata soovib 54-aastane legend enda tervisega riskida ja ringi naasta. Samas on Suurbritannia Poksiliit andnud teada, et nemad ei anna Brunole võistlemiseks vajalikku litsentsi. Siiski on võimalik, et britt saab litsentsi mõnelt teiselt alaliidult.

«Olen veetnud treeningsaalis palju aega ja seetõttu tahan spordi juurde tagasi tulla. Ma hakkan taas poksima,» teatas Bruno ITV vahendusel ning lisas, et tal ei ole praeguses seisus mingit muud valikut.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles