Eesti tennisenaiskond kaotas tugevale Horvaatiale

Mariel Gregor
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Valeria Gorlats.
Valeria Gorlats. Foto: tennis.ee

Eesti tennisenaiskond alustas Iisraelis peetavaid Fed Cupi mänge favoriit Horvaatia vastu kaotusega. Avamatšis esindas Eestit Valeria Gorlatš, kes jäi Tena Lukasele (WTA 271.) alla 2:6, 6:3, 1:6.

Järgmises mängus tuli Eesti eest väljakule esinumber Anett Kontaveit (WTA 91.), kelle vastaseks oli Horvaatia esinumber Ana Konjuh (WTA 80.).

Selle mängu avageimi võitis Konjuh 6:4, ent teine kuulus eestlannale 6:3. Kolmanda seti keeras enda kasuks samuti Kontaveit, olles parem 6:4 ja võitis seega mängu ning viigistas seisu 1:1.

Otsustavaks sai seega paarismäng, kus Eestit esindasid Kontaveit ja Gorlatš. Esimese seti kaotasid eestlannad kindlalt 0:6, teises setis jäi Kontaveidi ning Gorlatši kaotusnumbriteks 1:6.

Eesti kuulub tänavu Fed Cupil Euroopa-Aafrika tsooni I gruppi. 14 naiskonna seast pääseb kaks paremat tugevamasse gruppi maailmaliiga üleminekumängudele, kaks nõrgemat langevad aga Euroopa-Aafrika tsooni II gruppi.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles