F1 sarja naasnud Magnussen: olen äärmiselt motiveeritud

Kadi Parts
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kevin Magnussen.
Kevin Magnussen. Foto: SCANPIX

Vormel-1 sarja naasnud Kevin Magnussen rääkis täna Renault' uue hooaja auto esitlusel, et on teise võimaluse eest ülitänulik.

Magnussen sõitis 2014. aastal McLareni meeskonna põhisõitjana, kuid hooaja lõpu järel teatati, et 2015. aastal istuvad masinate roolis Jenson Button ning Fernando Alonso, Magnussenile anti omakorda testisõitja koht. Päris hooaja lõpuni Taani sõitja aga McLarenisse ei jäänud, sest tiimi teatel ei vajanud nad enam sügisest tema teeneid ning nii oli Magnusseni saatus vormel-1 sarjas lahtine.

Nüüdseks on aga kindel, et sel aastal istub Magnussen Renault' auto roolis, sest varasemalt selle koha saama pidanud Pastor Maldonadol tekkisid probleemid sponsoritega ja meeskond otsustas temast loobuda. Täna esitles Renault nii oma uue hooaja autot kui ka põhisõitjaid, Magnusseni sõnul on selline uus võimalus F1 sarjas äärmiselt tore.

«See on uskumatu tunne ja tähendab väga palju,» tunnistas Magnussen. «See pole mitte ainult vormel-1 koht, vaid koht tippmeeskonnas. Renault hakkab tulevikus maailmameistritiitli eest võitlema ja kuigi neil võib vaja minna n-ö ülesehitamisfaasi, siis nad on sarjas selleks, et võita, ja see on eesmärk, mida ma jagan,» lisas taanlane, kes rääkis pisut ka tänavuse hooaja eesmärkidest.

«Olen pärast aastast eemalolekut äärmiselt motiveeritud. Olen nii paljudel nädalavahetustel istunud ringradade kõrval ning tahan väga tagasi tulla ja oma väärtust tõestada,» lisas Magnussen.

Renault' teine põhisõitja sel hooajal on Jolyon Palmer.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles