Pärnu poiss läheb Saaremaale MM-medalit jahtima

Priit Pullerits
, vanemtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
15-aastane Keith Luur istumas Zoom8-klassi paadil, millega ta läheb tänavu augustis Saaremaale loodetavasti mehetegusid tegema. Eesmärk on MM-võistlustel medalit püüda.
15-aastane Keith Luur istumas Zoom8-klassi paadil, millega ta läheb tänavu augustis Saaremaale loodetavasti mehetegusid tegema. Eesmärk on MM-võistlustel medalit püüda. Foto: Ants Liigus / Pärnu Postimees

Sel suvel võõrustab Saaremaa noorte purjetajate MM-võistlusi, kus eestlastelgi on oma medalisoosik – mullune Euroopa meister Keith Luur.

Pärnu poisile Keith Luurile ei meeldinud see paat, millesse ta Hispaanias mullu kevadel istus, kohe üldse. Ta oli seda mõni aeg varem koduvetel pool tunnikest proovinud ning tunne oli, et alus on kipakas ja imelik. Aga nüüd, Vahemere rannikul, tuli tal sisuliselt tundmatu paadiga minna Euroopa meistrivõistluste starti.

Seda aega, mil Zoom8 paadiklassiga Hispaania kirderannikul Palamóses tutvust sobitada, jäi Luuril napilt nädal.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles