Saaremaa rallil on tänavu kavas vaid kruusakatsed

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pilt on illustratiivne.
Pilt on illustratiivne. Foto: Karli Saul

Oktoobris toimuv Saaremaa ralli sõidetakse tänavu vaid kruusakattega teedel. Paljudel aastatel kavas olnud linnakatset Kuressaare asfaltkattega tänavail ei korraldata - see on asendatud Oriküla publikukatsega, vahendab rally.ee.

Võrreldes eelmiste aastatega on tänavusel Saaremaa rallil teisigi muudatusi. Võistluse korraldajate sõnul on oktoobri teisel nädalalõpul toimuva ralli avamine ja lõpetamine küll Kuressaare kesklinnas, kuid linnatänavatel võidu ei sõideta.

Linnatänavailt on võidusõit kõrvale jäänud viimati 2001. aastal, mil üks lisakatsetest toimus Kuressaare lennuväljal.

Esimese rallipäeva lõpetab Orikülas sõidetav katse, kuhu paigaldatakse tehisvalgustus. Käiku pannakse ka tasuta bussid, millega on rallihuvilistel võimalus Orikülla minna.

Teisel päeval on ralli trass eelmise aastaga enam-vähem sarnane. Mõningaid muudatusi on tehtud, kuid üldjoontes kulgeb ralli siiski samal trassil.

Uue koha on leidnud ka rallikeskus, mis seni on asunud Kuressaare südalinnas. Sel aastal kolitakse võistluskeskus ja pressikeskus Silberauto ruumidesse Tallinna tänaval.


Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles