Dubai rikkuri soov: Fury ja Klitško tema jahi peale poksima

Madis Kalvet
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Vladimir Klitško ja Tyson Fury kohtuvad sel aastal omavahel uuesti.
Vladimir Klitško ja Tyson Fury kohtuvad sel aastal omavahel uuesti. Foto: SCANPIX

Eelmisel aastal üllatas Tyson Fury poksimaailma, kui ta alistas üliraskekaalu tiitlimatšis Vladimir Klitško. Sel aastal kohtuvad mehed uuesti ja vahepeal oli õhus võimalus, et tiitlimatši näeb üldse vaid 120 inimest.

Fury avaldas nüüd, et üks Dubaist pärit šeik tegi neile ettepaneku poksida tema luksusliku jahi peal, kuhu oleks matši vaatama pääsenud vaid 120 inimest ja neist igaüks oleks pidanud selle privileegi eest maksma üks miljon USA dollarit, kirjutab Sportsmail.

«Šeik tahtis, et poksiksime jahil, kus on pardal vaid 120 miljonäri ja neist igaüks oleks maksnud selle eest üks miljon USA dolalrit,» rääkis Fury. «Televisioon ja muu press oleks sellest eemale jäänud. Jutt oli äärmiselt tõsine.»

Siiski sellest ideest asja ei saanud ja kohtumispaiga otsingud on praegu veel täies hoos. «Vladimir oli selleks valmis. Mina olin samuti valmis, kuna oleksin saanud auhinnafondist suurema osa. Ideest ei saanud aga asja, kuna meie fännid poleks saanud sellest osa võtta,» põhjendas ta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles