Peep Pahv: tolavankade paraad ja tõsised presidendikandidaadid (3)

Peep Pahv
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Postimehe sporditoimetuse juht Peep Pahv
Postimehe sporditoimetuse juht Peep Pahv Foto: Andres Haabu

Eesti Olümpiakomitee (EOK) presidendi valimised on muutunud parajaks farsiks, kus seni annavad tooni tolavankadest tegelased, kellel tegelikkuses puudub vähimgi võimalus prestiižikale ametipostile pääseda. Tõsiseltvõetavad kandidaadid – välja arvatud juba oma kandideerimisest teatanud Urmas Sõõrumaa – hoiavad end veel varju ning nende nimed on ilmunud vaid meediaspekulatsioonides. 

Ka muidu üsna asjalik Eesti spordimeedia peaks endale tuhka pähe raputama. Kas iga naljameest, kes oma edevuse rahuldamiseks teatab, et soovib kandideerida EOK presidendiks, peab ikka portaalides ja leheveergudel suurelt eksponeerima?

Kõik ju saavad aru, et endisest koolijuhist ja kasiinosaare planeerijast riigikogulasel või narkootikume propageerival harrastusfotograafil pole EOK presidendiks saamiseks vähimatki võimalust. Tegelikult pole sisulist võimalust ka nende tegelaste valguses üsna soliidsena mõjuval kultushuumorisaate staaril.

Kommentaarid (3)
Copy
Tagasi üles