Kahe päevaga põrandalt absoluutsesse tippu

Kadi Parts
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Dener Jaanimaa koondise särgis.
Dener Jaanimaa koondise särgis. Foto: Tairo Lutter

KÄSIPALL. Möödunud nädalal Saksamaa käsipalli kõrgliiga tõelise tippklubiga liitunud Dener Jaanimaa jõudis sel nädalal uue koduklubi eest juba debüüdi teha ning käe valgeks saada. Õigepea naasevad puhkepausilt nii Saksamaa kodune liiga kui ka Meistrite liiga ja Jaanimaal on võimalus end absoluutses tipus tõestada.

Eelmisel reedel teatas Saksamaa kõrgliiga viimaste aastate valitseja THW Kiel, et nad on meeskonda täiendanud 26-aastase Jaanimaaga, kes siirdus käesoleva hooaja eel esiliigameeskonnast ThSV Eisenachist kõrgliigas osaleva Hamburgi HSV Handballi ridadesse. Jaanuari lõpus teatas aga Eesti koondislase senine koduklubi, et rahaprobleemid on kasvanud üle pea ja sellepärast ei suudeta hooaega lõpuni mängida.

«See oli suur pauk kõigile,» tunnistas Jaanimaa, kelle sõnul klappis tema jaoks Hamburgis kõik: sobis klubi, sobisid tiimikaaslased ja sobis ka linn. «Kui see uudis esimest korda avalikuks sai, siis tunnistan, et olin päris katki omadega. Teadsin, et midagi ma ikka leian, aga mõtlesin, mis nüüd siis edasi saab,» rääkis pikaaegne koondislane, kellel oli laual pakkumisi nii muudest Bundesliga meeskondadest kui ka jõukast Katarist, kuhu Jaanimaa juba peaaegu minemas oli.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles