Jaak Mae lahkub suusaliidu peasekretäri kohalt, et vastu võtta põnevam ametikoht

Kadi Parts
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jaak Mae
Jaak Mae Foto: Liis Treimann / Postimees / Scanpix

Alates  2013. aasta maist Eesti Suusaliidu peasekretärina töötanud Jaak Mae lahkub sellelt ametikohalt 1. märtsil  ja jätkab suusaliidus MK-etappide projektijuhina. Uue peasekretäri konkurss kuulutatakse välja täna ning tähtajaks on selle aasta 1. märts.

Suusaliidu presidendi Andreas Laane sõnul on muudatused suusaliidu büroos tingitud sellest, et tänane peasekretäri suur töökoormus ei võimalda saavutada maksimaalset kasutegurit  suusaliidu alade arengus ja samaaegaselt tippüritusi korraldades.

«Jaak on fenomenaalse pühendumise ja koormustaluvusega mees, kuid isegi tema ei jõua üksi kogu koormat kanda“ selgitas Laane. «Suusaliidule on olulised nii aladeülene koostöö, suusaspordi populariseerimine, selle kandepinna laiendamine ja tippude toetamine, kui ka see, et suusaliidu poolt korraldatavad rahvusvahelised üritused oleksid jätkuvalt maailmatasemel. Jaak on end tõestanud väga tugeva suurürituste korraldajana ja meie lähiaja eesmärgiks on tuua Otepääle ka kahevõistluse MK-etapp ning pühendumine selle saamiseks kui ka edukaks läbiviimiseks on suusaspordile ülioluline. Üks mees paraku isegi ülipikkade tööpäevadega kõiki kohustusi kanda ei suuda ning mul on hea meel, et Jaak on valmis selle suusaliidule üliolulise lõigu enda kanda võtta,» lisas Laane.

Peasekretäri kohalt lahkuva Mae sõnul on muudatus talle igati sobiv. «Mina liigun suusaliidusiseselt mulle hingelähedasele ja põnevamale kohale – MK-etappide korraldamine ning suusatamise progageerimine on mulle üliolulised,» tunnistas Mae.

«Viimasel kolmel aastal olen end jaganud Tallinna ja Otepää vahel. Pere elab Otepääl, tööl käin Tallinnas. Varahommikul alustamine ja peale südaööd tööpäeva lõpetamine on olnud mulle viimase kolme aasta jooksul olnud tavapäraseks ja olgem ausad, kerge see ei ole olnud. Nüüd saan natukenegi hinge tõmmata, perega rohkem koos olla ja kevadel lõpetada kõrgkooliõpingud Tartu Ülikooli Pärnu kolledžis. Saan 100% pühenduda sellele, et Otepää MK-etapp saaks edaspidigi valitud parima korraldusega MK-etapiks ning kodune kahevõistluse MK-etapp saaks kindla koha rahvusvahelise suusaliidu kalendris,» selgitas Mae.

«Uuele peasekretärile olen kindlasti abiks nii palju kui vaja ning soovin talle jaksu, vastupidamist ning edu!» andis endine peasekretär tulevasele jätkajale head sõnad kaasa.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles