Jaak Maele sai saatuslikuks legendaarse büroojuhi hoidmine

Peep Pahv
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jaak Mae.
Jaak Mae. Foto: SCANPIX

«Suusarahva seas pole kardinaalseid muudatusi oodata – sportlased on meil ju ikka samad, treenerid samuti,» kommenteeris suusaliidu president Andreas Laane alaliidu peasekretäri Jaak Mae töölt lahkumist. Kuigi kumbki osapool otseselt tüli või usalduse kaotust ei kinnita, sai Postimehele teadaolevalt Maele saatuslikuks soovimatus koondada ligi 25 aastat suusaliidus töötanud büroojuht Ülle Viinapuu.

Möödunud aastal suusatamise juhtimise juurde tulnud inimeste jaoks oli Viinapuu nii-öelda Alaveri-aegne jäänuk, kes suhtles endiselt otse endise peatreeneri Mati Alaveriga, jättes sellega otsustajate ringist välja murdmaasuusatamise juhi Robert Päki. Viinapuu lahkumisest on räägitud juba suvest saadik ning tema tegevus oli arutusel isegi alaliidu juhatuse koosolekul.

Mae polnud aga nõus juhatuse survele järele andma ning Viinapuu töötab alaliidus tänaseni. Võib ennustada, et mitte kauaks. Märtsist asub ametisse uus peasekretär, kes Laane kinnituse kohaselt saab endale ise meeskonna valida.  

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles