Kullamäe: ma seda mängu natuke kartsin

Kristjan Jaak Kangur
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Gert Kullamäe
Gert Kullamäe Foto: Margus Ansu

Korvpalli Eesti meistriliigas võõrsil Rakvere Tarvast 89:75 jagu saanud Tartu Rocki peatreener Gert Kullamäe nentis, et meeskond pole praegu vaimselt kõige paremas seisus.

«Ma seda mängu natuke kartsin, sest teisipäevane eurosarja lõpppemine jättis tühja tunde hinge nii mängijatele kui treeneritele. Kui panna siia juurde veel haigustelaine ja vigastused, siis tuleb tunnistada, et meeskonnal pole praegu kõige lihtsamad ajad. Aga see on meie töö ja peame sellest üle olema. Täna ka tegelikult kontrollisime mängu, aga eduseisudes tulid ikka mõõnad sisse ja andsime oma eksimustega neile võimaluse mängu tagasi tulla. Aga lõpuks läks kõik hästi. Nüüd tõmbame nädalavahetusel hinge ja esmaspäeval alustame Balti liigaga,» sõnas Kullamäe pärast mängu.

Veel kolmanda veerandaja järel vaid kolmepunktilises kaotusseisus olnud Rakvere Tarva peatreener Andres Sõber lausus Delfi TV-le, et oskas Rocki lõpuspurti karta. «Eks teada oli (et üle kolme veerandi vastu pea) ja «hurraa» stiiliga võiks kauem vastu pidada, aga 5 vs 5 mängus on neil kogemust rohkem ja nad mängisid meid puhtalt üle, paar head momenti meil oli. Praegustele haigustele vaatamata, oleme vastu pidanud. Mehed on olnud meil haiged, näiteks TLÜ/Kalevi vastu oli meil kolm meest haiged. Õnneks on meil uus poiss tulemas – Sten Saaremäel.

Ta on andekas poiss. Suurepärane play-maker. Võib-olla võtsin paar riski, aga talle on roheline tuli antud. Pallid lendavad õigesse kohta ja korvpalliväljakul talle meeldib väga olla, mängis ilmselt rotatsiooni kohe sisse. Täiega oma rida ajame nendega, kes meil on. Terve aasta on olnud meil raske. Peaasi, et puhtalt välja tuleme ja tulevikuks püsima jääme,» vahendas korvpalliliit Sõbra sõnu.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles