Rapla lühike mängujuht hankis võidumängus üle 20 lauapalli

Ats Kuldkepp
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Devin Brooks (punases).
Devin Brooks (punases). Foto: Urmas Luik

Eesti korvpallimeistrivõistlustel alistas Rapla Avis kodusaalis 78:71 TLÜ/Kalevi. Mängu staarideks olid Rapla ameeriklasest mängujuht Devin Brooks ja sel nädalal Eestisse saabunud hollandlasest korvialune jõud Thomas van der Mars.

186 cm pikkune Brooks võttis maha mängujuhi kohta fenomenaalsed 21 lauapalli ja lisas 17 punkti ning neli resultatiivset söötu. 23-aastane Brooks ongi Rapla särgis näidanud lauavõitluses suurt indu, sest 15 Eesti liiga mängu peale on ta lkeskmiselt hankinud 7,4 lauda. Van der Mars kerkis Rapla suurimaks skooritegijaks 21 punktiga ja 10 lauapalli kindlustasid temalegi kaksikduubli. Rapla poolelt tõi Indrek Kajupank veel 18 silma.

TLÜ/Kalevi resultatiivseim oli Dominykas Milka 20 punktiga, Johnny Berhanemeskel lisas 18 punkti.

Tänases teises kohtumises oli Pärnu Sadam kodus 73:57 üle TTÜ korvpalliklubist. Pärnu resultatiivseim oli Joonas Järveläinen 25 punktiga, TTÜ kasuks tõi Rait-Riivo Laane 12 punkti.

Rapla tõusis 11 võidu ja 9 kaotusega turniiritabelis kolmandaks, TLÜ/Kalevil on neljandana üks võit vähem. Pärnu on viies ja TTÜ seitsmes.

Vaata kogu turniiritabelit siit.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles