Kati Tolmoff ja Raul Must jõudsid Tartus finaali

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kati Tolmoff
Kati Tolmoff Foto: Tairo Lutter

Tartus A. Le Coqi Spordihoones peetavatel sulgpalli Eesti meistrivõistlustel jõudsid finaalidesse favoriidid.

Meeste üksikmängus sai kindlate võitudega finaali Eesti esireket Raul Must. Poolfinaalis alistus Kaspar Kapp tulemusega 21:7, 21:11. Finaalivastane on Heiko Zoober, kes alistas kolmegeimilises mängus Kristjan Täheranna 14:21, 21:8, 21:15.

Must arvas enne finaali, et Heiko Zooberiga tuleb finaalmäng raske: «Oleme treeningkaaslased, ta teab minu mängu hästi ning tal ei ole midagi kaotada,» sõnas Must.

Naiste üksikmängus jõudis raskusteta finaali Kati Tolmoff. 13. meistritiitlit püüdev Tolmoff võitis poolfinaalis Laura Vana 21:11, 21:8.

Tolmoffi sõnul on ta oma senise mänguga rahul: «Olen homseks finaaliks valmis, eesmärk on hästi mängida ja võita.» Teises poolfinaalis valmistas üllatuse 18-aastane Kristin Kuuba, kes alistas meistrivõistlustel teise paigutusega ja maailma edetabelis 144. kohal asuva Getter Saare 21:19, 19:21, 21:18.

Segapaarismängus kohtuvad finaalis tabelis esimesena asetatud Laura Kaljurand ja Kristjan Kaljurand Raul Käsneri ja Helina Rüüteliga.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles