Eesti sulgpalliliit valis aasta parimateks Musta ja Tolmoffi

Laura Kalam
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kati Tolmoff ja Raul Must
Kati Tolmoff ja Raul Must Foto: Kristel Vask

Sulgpalliliit andis Eesti meistrivõistluste raames toimunud aasta parimate peol üle auhinnad eelmise aasta parimatele sportlastele. Ettearvatult sai aasta meessulgpalluri tiitli võistluskarjääri edukaima aasta teinud Raul Must. Parima naissulgpalluri auhind läks Kati Tolmoffile.

Võistluskarjääri edukaima aasta teinud Raul Must kerkis eelmisel aastal maailma edetabelis 41. astmele. Kati Tolmoff võitis Türgis Euroopa karikaetapi ning jõudis veel kolmel turniiril finaali.

Neljandat aastat järjest sai aasta noorsulgpalluri tiitli Kristin Kuuba. Koos Helina Rüüteliga pärjati Kuuba neljandat aastat järjest ka parima naispaari auhinnaga. Kuuba ja Rüüteli treener Mart Mäerand Nõos Sulgpalliklubist pälvis aasta treeneri auhinna. Veel neljaski auhind läks Nõo Sulgpalliklubisse – Kristin Kuuba ja Helina Rüüteli juunioride EM'i pronksmedal valiti läinud aasta sulgpallisündmuseks. Tegemist oli Eesti sulgpalli esimene tiitlivõistluste medaliga.

Kaks auhinda võitis ka Kristjan Kaljurand, kes koos Laura Kaljurannaga sai aasta segapaari ja Raul Käsneriga aasta meespaari auhinna.

Kõik aasta parima auhinna saanud sportlased püüavad Eesti meistritiitleid täna A Le Coq spordihoones.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles