Arsenal alistas võõrsil Bournemouthi

Kadi Parts
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Väravate autorid Alex Oxlade Chamberlain (vasakul) ja Mesut Özil (paremal); keskel võistkonnakaaslastega rõõmustamas Aaron Ramsey.
Väravate autorid Alex Oxlade Chamberlain (vasakul) ja Mesut Özil (paremal); keskel võistkonnakaaslastega rõõmustamas Aaron Ramsey. Foto: SCANPIX

Inglismaa jalgpalli kõrgliigas alistas Arsenal täna AFC Bournemouthi.

Arsenal asus mängu juhtima 23. minutil, kui täpne oli Mesut Özil. Vaid minut hiljem skooris ka Alex Oxlade Chamberlain ja külalised olid Bournemouthi koduplatsil 2:0 juhtimas. Rohkem väravaid kohtumises ei sündinud ja nii sai Londoni meeskond selle skoori eest kirja võidupunktid.

Liigatabelit on 53 punktiga juhtimas Leicester City, samuti meistritiitlit jahtiv Arsenal on kolmandal positsioonil. Teisel kohal on Arsenaliga sama palju punkte ehk 48 silma kogunud Tottenham, vaid üks punkt vähem on kirjas Manchester Cityl. Meistritiitli suhtes üliolulise mängu peavad järgmises voorus just Arsenal ning Leicester.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles