Pettunud Algo Kärp: olen suusaliidule justkui sponsor (2)

Madis Kalvet
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Algo Kärp.
Algo Kärp. Foto: Tairo Lutter / Postimees

Suusataja Algo Kärp lõpetas eilse Holmenkolleni 50 km klassikamaratoni 33. kohaga ja sellega sai ta kirja Eesti distantsisõitjate hooaja parima tulemuse. Täna tunnistas Kärp enda Facebooki lehel, et tulemusega ta absoluutselt rahul ei ole ning lisaks on muresid ja küsimusi palju.

«Eile sõitsin legendaarsel Oslo MK etapil 50km distantsil välja 33. koha. Selge, et selle koha järele ma sinna ei läinud. Eilse sõidu algus oli minu jaoks raske ja läks aega enne, kui end käima sain. Distantsi teise poole läbisin küll peamiselt üksi, kuid oluliselt kiiremas tempos ning suutsin ka pidevalt positsiooni parandada. Siiski ei ole ma enda tulemusega absoluutselt rahul ning muresid ja küsimusi on palju,» kirjutas Kärp Facebookis.

«Teise poole pealt vaadates: kuulun eelmise hooaja tulemuste põhjal murdmaasuusatamise A-koondisesse. Suusaliidust olen saanud see aasta toetust natukene vähem kui 1500 eurot!!! Seejuures maksab EOK suusaliidule minu eest igakuist treeningtoetust( sel hooajal peaks olema laekunud liitu ca 9000 eurot). EOK toetab mind Sochi OM-il teatesuusatamises saavutatud 10nda koha eest. Ma olen suusaliidu jaoks vajalik, sest olen neile justkui sponsor!! Täiesti kindlalt olin ma eile võistlejatest, kategoorias kõige väiksema eelarvega majandav sportlane, parim!»

Isiklike sponsorite tänamise kõrval soovitas Kärp olla inimestel mõistvamad, lahkemad ja heatahtlikumad. «Meid eestlasi on vähe ja me peaksime rohkem kokku hoidma! Õelus ja pahatahtlikkus ei muuda meid kindlasti paremateks inimesteks,» lisas ta.

Eile sõitsin legendaarsel Oslo MK etapil 50km distantsil välja 33.koha. Selge, et selle koha järele ma sinna ei läinud....

Posted by Algo Kärp on Saturday, February 6, 2016
Kommentaarid (2)
Copy
Tagasi üles