Alar Varrak Kalevi kaotusest: vastasele sobis mängutempo paremini

Ats Kuldkepp
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kalev/Cramo peatreener Alar Varrak.
Kalev/Cramo peatreener Alar Varrak. Foto: Tairo Lutter

Kalev/Cramo kohtus täna VTB Ühisliigas Soome klubiga Loimaa Bisons ja kaotas suurelt 86:98. Poolajaks oli Kalev taga 36:48, aga võitis kolmanda veerandaja koguni 33:17 ja läks 69:65 ette. Viimasel veerandajal aga laguneti täielikult.

Kalev/Cramo peatreener Alar Varrak ütles pärast mängu Postimehele, et kiiret tempot harrastanud Bisonsi vastu jäädi kaitses päris hätta. «Laias laastus joosti meid üle. Mäng käis üles-alla, mõlemad tiimid tegid umbes 80 rünnakut, mida on päris palju. Kiire tempo sobis Bisonsile paremini. Proovisime midagi muuta, aga kaitset me toimima ei saanudki, kui kolmas veerandaeg välja arvata,» lausus ta.

Kuuenda järjestikuse kaotuse saanud Kalev on hooaja peale teeninud 13 kaotuse kõrvale vaid neli võitu, turniiritabelis ollakse tagantpoolt teised. «Kindlasti pole tabeliseis see, mida ootasime. Kuus-seitse võitu oleks meil võinud praeguseks hetkeks küll koos olla. Aga nagu ma olen juba palju rääkinud, siis sel hooajal polegi meil head minekut olnud. Paranemise märke on, aga need pole veel mängupildis väga palju väljendunud,» rääkis Varrak.

Tänasest kohtumisest jäi eemale Rain Veideman, keda vaevab seljahäda. «Tal hakkas reedel selg valutama ja eilse treeningu jättis ta juba vahele. Füsioterapeut (Priit Lehismets - toim), tegi küll kõik, mis võimalik, aga mängukorda teda ikkagi ei saadud,» selgitas Varrak tagamängija olukorda.

Esimese Ühisliiga mängu pidas kalevlaste eest tsenter Shawn King, kes kogus 20 minutiga 10 punkti ja 11 lauapalli. «Tal on omad plussid. Üsna ebastandardne pikk, meenutab isegi veidi Frank Elegari. Aga ta on meie juures veel nii vähe olnud, et suuri järeldusi on veel raske teha,» sõnas Varrak 208 cm pikkuse keskmängija kohta.

Nädala pärast minnakse Gruusias vastamisi sealse Thbilisi Vitaga, kes pole oma Ühisliiga debüüthooajal suutnud võita veel ühtegi matši.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles