Kalev/Cramo ei saa kuidagi mänguvankrit vedama, kaotusi aina koguneb

Ats Kuldkepp
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kalev/Cramo peatreener Alar Varrak ja mängujuht Morris Curry.
Kalev/Cramo peatreener Alar Varrak ja mängujuht Morris Curry. Foto: Jaanus Lensment

KORVPALL. Kalev/Cramo kaotas Ühisliigas juba kuuenda järjestikuse mängu: eile jäädi võõrsil alla Soome klubile Loimaa Bisons 86:98. Suurem osa korvpallisõpru ei oodanud enne hooaega Kalevilt play-off’i koha eest võitlemist, aga nüüd terendab juba eelviimane koht, mis valmistab kindlasti kõigile asjaosalistele pettumust. Pealegi oli see Kalevile Ühisliigas esimene kord, kui Bisonsile kaotati.

«Kindlasti pole tabeliseis see, mida ootasime. Kuus-seitse võitu oleks meil võinud praeguseks hetkeks küll koos olla. Aga nagu ma olen juba palju rääkinud, siis sel hooajal polegi meil head minekut olnud. Põhjuseid on väga palju, osa neist on meie kontrolli all olnud, osa mitte. Paranemise märke on, aga need pole veel mängupildis väga palju väljendunud,» rääkis Varrak.

Kalev/Cramo hooaja peamine märksõna on olnud koosseisu vahetumine ja pärast kolme uue võõrleegionäri tulekut on helgeid hetki olnud napilt. Kümne päeva eest tehti koduses meistriliigas Rockiga kohtudes korralik esitus, aga liiga palju sellest välja lugeda ei saanud. Teisipäeval oli Kalev suures hädas Rapla Avisega ja seal väljendunud ebakindlus kummitas kalevlasi ka mängus Bisonsiga.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles