Töötu Jose Mourinho lubab muutust (1)

Madis Kalvet
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jose Mourinho (vasakul) ja Louis van Gaal.
Jose Mourinho (vasakul) ja Louis van Gaal. Foto: SCANPIX

JALGPALL. Üks värvikamaid jalgpallitreenereid Jose Mourinho andis pärast vallandamist Londoni Chelseast esimese pikema intervjuu ja teatas, et peagi näeb teda taas tööpostil. «Võin kindlalt öelda, et olen peagi taas peatreener. Professionaalina olen ma selleks valmis,» teatas portugallane Mail on Sundayle antud intervjuus.

Nädalavahetusel tulid suuremate hoogudena taas avalikkuse ette uudised, et just Mourinhost saab järgmine Manchester Unitedi peatreener. Seni on selliste avaldustega peamiselt välja tulnud Suurbritannia meedia kollasem pool, kuid nüüd teatas ka BBC, et ManU juhtkond on pidanud portugallase esindajatega läbirääkimisi.

Treenerina kolmekordne Inglismaa, kahekordne Itaalia, kahekordne Portugali, ühekordne Hispaania ja kahekordne Meistrite liiga võitja Mourinho ise andis intervjuust mõista, et teda saab peagi näha just Inglismaa kõrgliigas. «Olen alati öelnud, et ma vajan pidevat võistlusmomenti. Hispaanias olin ma imelise klubi (Madridi Reali) peatreener, kuid tõsiseid mänge oli hooaja jooksul vähe. Tulin Hispaania meistriks 100 punktiga, kuid 91 punktiga jäin teiseks,» põhejndas Mourinho. «Inglismaal piisab meistritiitliks 75 või isegi vähemast punktist. Seega vajan ma just seda võistlusmomenti.»

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles