Martin Loo tegi Kreekas hooaja avastardi (1)

Laura Kalam
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Martin Loo.
Martin Loo. Foto: PB Creative Philip Beckman

Maastikurattur Martin Loo alustas hooaega Kreekas, kus Salamina saarel toimusid kahel järjestikusel päeval UCI C1 kategooria võidusõidud. Esimese sõidu lõpetas Loo 9. ja teise võidusõidu 6. kohaga.

Mõlemad sõidud võitis venelane Timofei Ivanov. Laupäevase sõidu teine ja kolmas koht läksid taanlastele Simon Andreassenile ja Sebastian Carstensen Finile. Pühapäeval platseerus teisele kohale austerlane Alexander Gehbauer ja kolmas koht läks taanlasele Simon Andreassenile.

«Laupäevane start oli esimene võidusõit pärast oktoobris Nõmmel toimunud cx meistrivõistlusi. Kuna vahepeal oli pikem paus, oli selline suur pingutus kehale harjumatu ning kiiremate kiirus käis veidi üle jõu. Viimased kolm ringi olid väga rasked,» kommenteeris Loo.

«Pühapäeval oli enesetunne parem ja võidusõitmine ei tundunud enam nii võõras. Sõitsin enamuse sõidust liidergrupis, eelviimasel ringil läks grupp laiali ja pea kaks ringi liikusin üksi. Lõpetasin kuuendana,» lisas Loo. 

Järgmistel nädalavahetustel on Kreekas kavas veel kolmepäevased UCI S1 ja S2 kategooria tuurid.

Kommentaarid (1)
Copy

Märksõnad

Tagasi üles