Eesti jalgpallikoondislane läheb uuesti Meistrite liiga klubi juurde

Madis Kalvet
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Artur Pikk (paremal) heitlemas Inglismaa koondislase Nathaniel Clyne'iga.
Artur Pikk (paremal) heitlemas Inglismaa koondislase Nathaniel Clyne'iga. Foto: SCANPIX

Eesti jalgpallikoondise äärekaitsja Artur Pikk viibis nädal aega testimisel Valgevene meistermeeskonna Borissovi BATE juures ning peagi oodatakse teda sinna tagasi. Viimastel aastatel regulaarselt Meistrite liiga põhiturniiril mänginud BATE soovib Eesti koondislast enda juures näha 11.-24. veebruarini.

«Ta kutsuti tagasi teise laagrisse. Vastav kutse on meile saabunud ja ilmselt ta sinna ka läheb,» rääkis Pika praeguse tööandja FC Levadia tegevjuht Sergei Hohlov-Simson Postimehele.

«Nad tahavad näha, kuidas ta suudab uues klubis kohaneda ja vajavad seetõttu arutamiseks rohkem aega,» lisas Hohlov-Simson.

Pikk osales Türgis toimunud treeninglaagris ka kahes sõpruskohtumises. «Esimest nägin ka ise. Tal tuli küll vigu sisse, kuid oli ka asju, mis tulid hästi välja,» täpsustas Levadia tegevjuht.

Valgevene meistrivõistlustel on BATE domineeriv jõud ja riigi meistritiitel on võidetud kümnel korral järjest, kokku on neil tiitleid ette näidata 12. Meistrite liiga põhiturniiril on BATE mänginud viiel korral, kahel juhul pääsetud ka Euroopa liiga alagrupiturniirile. Koos käimasoleva hooajaga on BATE viimasest viiest korrast jõudnud Euroopa kõige tugevamas klubisarjas nelja korral 32 parema sekka. Alagrupimängudele ei pääsetud vaid hooajal 2013/14.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles